tiistai 13. syyskuuta 2011

Late Night Music Show with Hey Heather

 
Keskiviikkona 7.9. Hey Heather heitti Vendin kanssa keikan Bar Loosen alakerrassa. Perus keikka, ei tapahtunut mitään erikoista ja kaikki meni niin kuin oli suunniteltukin. Vai menikö?

No, mikäli bändin kohellusta on seurannut mm. WANSH-kiertueblogista Suosikin nettisivuilla, olisi ollut melkoinen yllätys mikäli mitään erikoista ja mainitsemisen arvoista ei olisi tapahtunut.

Tapahtuihan sitä, ihan kirjoitettavaksi asti. Koko tapahtuman logistiikka ja järjestelyvastuu oli tälle yhdelle keikalle siirretty normaalista asetelmasta poiketen Joonakselle ja Jontsalle. Kuin voi kuumalta veitseltä Joonas kuitenkin onnistui välttämään hyvin suuren osan järjestelyistä töiden varjolla, joten päävastuu lankesi Herra Martiskaiselle, Logistiikka-Jontsalle!

Pitkästä aikaa käytössämme oli nk. In ear - monitorointi, joten poikkesimme myös backline-osastolla normaaliudesta. Kitarat vedettiin suoraan linjaan, kulkematta kaijuttimien kautta. Järjestelyn toimesta saadaan myös lavalle enemmän tilaa. Tällä kertaa saatiin myös savua ilman tulta. Toinen täysin uusista vahvistimista päästi pihalle sinistä savua ja sähköistä hajua. Vastoinkäyminen numero 3. Ei huolta, onneksi mukana kulkee varavahvistimia.

Koska ihmisen mieli on ailahteleva ja muisti rajallinen, tapahtuu tästä syystä myös ajoittain pientä hutilointia. Kiireen ja tuntemattomien apumiesten seurassa Logistiikka Jontsa unohti tarkistuslistan läpikäymisen ja jätti harjoitustilalle pari perustavanlaatuista asiaa. Mm. Jonin keikoilla käyttämän akustisen kitaran, varabasson, backdropin ja kaiken merchandisen. Onneksi apuri Joonas lupautui hakemaan puuttuvat tavarat ja sen suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Vastoinkäyminen numero 2.

Kuvat (c) Ville Tuominen | http://bit.ly/osfacg

Vastoinkäyminen numero yksi aiheutti hilpeyttä ja hämmästystä Helsingin kaduilla. Koska koko roudausaikataulusta oltiin reilusti myöhässä, päättivät Matti ja Joni tuoda Neiti Pandoran ja muut miksauskamat ilman autoa keikkapaikalle, työntämällä tietenkin. Kamaa kulki noin 200kg painosta neljän pyörän ja kahden miehen työntövoimin. Pulmallisin tilanne saatiin videolle, kun laitteet piti kuljettaa kadulta alas kellariin jyrkkää mäkeä pitkin.



Huolimatta kaikesta säädöstä, meni itse illan show loistavasti. Matin pikku In ear-pila pisti myös poikien hymyn huulille lavalla. Kahden ensimmäisen biisin aikana korviin tuuttasi oman soiton lisäksi myös muiden bändien intronauhoja sekä muuta sälää. En muista keikkaa, jolloin olisin nauranut niin paljon lavalla. =)

Seuraavat säädöt suoritetaan Raumalla Bar Hovissa torstaina 15.9. Kyseessä on Suomen Punaisen Ristin järjestämä Nälkäpäivätapahtuma Ruokaa Rock!
Tapahtumasta lisää osoitteissa:
https://www.facebook.com/event.php?eid=254248984603628
http://www.redcross.fi/aktiivit/osastot/satakunta/rauma/fi_FI/ruokaarock/

T: Pete & Hey Heather


Linkkejä:

Kotisivut: http://www.heyheather.net/
MySpace: http://www.myspace.com/heyheatherband
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hey-Heather/75894409528

Levyn voit tilata täältä: http://äx.fi/P266026

Paidat ja kangaskassit Heather-logolla: http://bit.ly/lLTBgS

1 kommentti:

  1. Täytyy kyllä paikalla olleena sanoa, et oli kyl erikoinen keikka. Loistava kyl tietenkin silti. :)
    Toivottavasti taas jossainvaiheessa keikkaa PK-seudulla. (: Ja haluun kuulla sitten juttua Ruokaa Rockistakin, kun en ite päässy paikalle kokemaan!

    VastaaPoista