torstai 22. syyskuuta 2011

Nälkäpäivä Raumalla - Verivelka ei mene perintään


15.9. Torstai
Hey Heather sai kunnian esiintyä Suomen Punaisen Ristin järjestämässä Nälkäpäivä-tapahtumassa, Rauman Bar Hovissa. Ikärajattoman tapahtuman tarkoituksena oli kerätä SPR:n katastrofirahastoon varoja ja samalla tarjota trauman nuorisolle elävän musiikin ilta. Illan aikana esiintyivät myös Laivasto, sekä porilainen The Celene. Hieman epäselväksi jäi, että onko Laivasto raumalta vai turusta.

Rauma sightseeing
Kirpputori keksintönä on mitä loistavin tapa päästä eroon vanhoista vaatteista ja tarpeettomista tavaroista. Välillä vanhasta luopuminen tuottaa tuskaa, mutta hyvin usein luopumisprosessin jälkeen on helpompi hengittää. Sanonta "vanhasta luopuminen on uuden alku" pitää hyvin monessa asiassa paikkansa. Välillä on kuitenkin kivaa käydä etsimässä aarteita vanhan tavaran kauppapaikoilta.


Reissuun lähdettiin kahdessa erässä. Matti, Väinö ja Pete matkasivat vanhalla Hiacen rutkulla heti aamulla kamojen kanssa satakuntaan. Hyvissä ajoin suoritetun roudauksen jälkeen jäi aikaa tutustua kaupungin kirpputoreihin. Suuntaa toreille piti tiedustella ohikulkijoilta ja iloiseksi yllätykseksi raumalais rouva Asta päätti kyyditä meidät sellaiselle kirppikselle, josta löytyy vähän muutakin kuin ylikuluneita lastenvaatteita tai vanhoja naisten sukkahousuja. Mukaan tarttui lopulta vanha ja epävireinen puinen huilu, jonka ääntä Matti lupasi käyttää jossain projektissa.

Joni, Jontsa ja Joonas saapuivat hieman myöhemmin paikalle johtuen palkkatöiden velvoittamista työajoista. Historiallinen tilanne, sillä tiedettävästi Jontsa ei ole koskaan ennen saapunut keikkapaikalle myöhässä töiden takia.

Torstai rokkaa!
Nälkäpäivänäkin on ajateltava omaa napaansa. Odotukset nousivat korkealle hernekeiton ja pannukakun toivossa. Pitkän odottelun ja nopean soundien tarkistuksen jälkeen ruoanhimo saatiin tyydytettyä, ei hernerokalla, vaan maustevoilla varustetuilla pihveillä, ranskalaisilla ja salaatilla. Kiitos!

Veritilanne
Ennen keikkapäivää kävi mielessä ajatus verenluovutuksesta bändin kesken. Ajatuksena hyvä, mutta käytännössä koko bändi olisi todennäköisesti tuupertunut lavalle. Sanoista tekoihin. Veripalvelun sivuilta, http://www.veripalvelu.fi/ , näkee helposti lähimmän verenluovutuspisteen. Helsingin Sanomatalo osui lähimmäksi luovutuspaikaksi, joten sieltä varataan aika. Sivuilta näkee myös tämän hetken veritilanteen. Tällä hetkellä veriryhmissä O+ ja O- on hätätilanne. Kyseisten veriryhmien luovuttajia tarvitaan pikaisesti. Jos epäilyttää, että sovitko luovuttajaksi, kannattaa tehdä Sovinko luovuttajaksi? - testi netissä, http://www.sovinkoluovuttajaksi.fi/

Pingviinit rundilla
Joni sai uskollisilta pitkänmatkan faneilta lahjaksi käsin tehtyjä pingviinejä. Kiitos Tiina, Katri ja Laura.

Tällä hetkellä Hey Heather viettää enemmän aikaa sävellyspuuhissa, kuin keikkalavoilla. Satunnaisia keikkoja on kuitenkin luvassa vielä tämän vuoden puolella. Uutta materiaalia syntyy kovaa vauhtia, mutta niitä odotellessa kannattaa pukea vanha natiseva nahkatakki ylle ja antaa ajatuksia itselle ja syksylle.

T: Pete & Hey Heather


Linkkejä:

Kotisivut: http://www.heyheather.net/
MySpace: http://www.myspace.com/heyheatherband
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hey-Heather/75894409528

Levyn voit tilata täältä: http://äx.fi/P266026

Paidat ja kangaskassit Heather-logolla: http://bit.ly/lLTBgS

3 kommenttia:

  1. Hihih, eipä kestä ja kiitti keikasta oli himokivaa! ♥ glorias nähää! :):)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kans teille!! Nähään gloriassa :)

    VastaaPoista
  3. ps. soittakaa glorias to heather! :D:D

    VastaaPoista