torstai 24. maaliskuuta 2011

Keikkatunnelmia!

Moimoimoi!

Viime viikolla juhlittiin aika railakkaasti levyn julkaisua ihan kaksien bileiden merkeissä!

Keskiviikkona, varsinaisena julkkaripäivänä oltiin bäkkärin alakerrassa, ystävien ja toimittajien voimin. Kuunneltiin levyä muutaman kertaa ja heitettiin siinä myös muutama akustinen tulkinta levyn biiseistä. Ilta oli erittäin mukava ja fiilis sitä myöten ihan katossa, mutta tästähän te tiesittekin jo.

No mutta jahka keskiviikosta lopulta toivuttiin niin lauantaina jatkettiin juhlistamista Bäkkärin yläkerrassa Green Roomissa ihan kunnon keikan kera. Porukkaa saapui paikalle ihan älyttömästi ja se huipensi mahtavan viikon kyllä kerrassaan. Halutaan koko bändin puolesta kiittää teitä kaikkia ihan älyttömästi, että olitte tekemässä tätä juttua meidän kanssa!

Näillä fiiliksillä kelpaa kyllä suunnata katsetta tonne huomiselle, kun vedetään kesän kunniaksi ihan ulkoilmakeikka Kampin Narinkkatorilla.
Tulkaahan toki kaikki messiin, niin toivotetaan aurinko tervetulleeksi ja pyyhitään talven tomut jaloista. Okei, myönnän, että kyllä tässä vielä hetki menee ennen kuin se kesä koittaa mut pitää olla optimistinen!!
Soitanta alkaa siinä 16.30, mutta aikasemminkin saa toki tulla, siellä on vaikka mitä höpinää tarjolla päivän mittaan.

No mutta, nyt kun levy on kaupassa niin muistakaahan käydä hakemassa ne omat kappaleenne äkkiä ennen kuin loppuvat!!

Ja sit meillä on kans nyt noita paitoja ja kasseja. Ne on 100% ekologisia!
Tai jonkun mielestä ne on myös 100% ergonomisia ;)

Ei kai siinä, turhaa antaa Turkulaisen höpöttää enempää, joten nyt teen jotain muuta. Muistakaa syödä c-vitamiinia ja juoda paljon teetä.

Ja mitä piilomainontaan tulee. OSTAKAA LEVYÄ, KASSEJA JA PAITOJA niin tuette suomalaista musiikkia!

-Joonas O´ravaravaravaravaravara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti