torstai 17. maaliskuuta 2011

We Are Not Safe Here!

No huhhuh, nyt se levy on sit ulkona ja sitähän juhlittiin eilen party Bar Bäkkärillä ennakkokuuntelun merkeissä!

Bileet oli jäätävän hyvät ja ne jatkui ihan aamun pikkutunneille asti. Iso kiitos kaikille, jotka pääsivät paikalle juhliin.
Sama menohan jatkuu sitten lauantaina, bäkkärillä keikan merkeissä ja tällä kertaa juhlat saavat jatkua mun puolesta vaikka seuraavaan päivään, sen verran kovaa menoa on luvassa. Tulkaa toki kaikki messiin niin juhlitaan yhdessä!

Tulihan sieltä purkkiin yks haastattelukin, joka jostain ihmeen syystä kuulostaa jopa ihan järkevältä toiminnalta vaikka haastateltavat (Allekirjoittanut ja Joni) eivät itse tilaanteessa oikein saaneet tolkkua toisistaan:) Taisi olla aika taitava editoija, terkut sinne;)
Käykäähän kuuntelemassa http://ylex.yle.fi/areenawidget/showplayer/audio/1300385050326 Show alkaa kohdassa 1.19.15

Koska olen laiska paska ja oikeastaan mun pitäisi olla jo nukkumassa niin en jaksa nyt ladata kuvia eiliseltä, eikä siellä varmasti mitään järkevää materiaalia oliskaan, joten jätetään tämä homma mielikuvien varaan tällä kertaa.

Mutta koska olen jorissut jo aivan helvetisti niin aion nyt lopettaa tämän ja painua unille
tulkaa sinne Bar Bäkkärille sitten lauantaina niin pidetään hauskaa porukalla, kerran sitä vaan ensimmäinen levy julkaistaan!!

Tsekkaa myös muut kiertueen keikat osoitteessa: www.heyheather.net

JA OSTAKAA LEVYÄ! PALJON. KAKSI. TOISEN VIET ÄIDILLE. JOKA ON ITSEKIN OSTANUT KAKSI. VOI SITTEN PÄHKÄILLÄ MITÄ TEKEE KAIKILLA NIILLÄ LEVYILLÄ.

Moikka!

-Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti