perjantai 18. maaliskuuta 2011

Levyn ostajille / ennakkotilaajille infoa!

Saimme infoa että levyjä on saapunut Helsingin levykauppa Äxään, mutta ne on myyty saman tien. Suosittelemme tilaamaan levyn ennakkoon täältä http://äx.fi/P266026 ja siellä voi valita, jos ei halua ennakkoon maksaa, että levy maksetaan noudettaessa. Silloin teille laitetaan levy sivuun. Muuten maanantaina pitäisi viimeistään tulla seuraava toimitus ja levyjä on nopeimmille niin paljon kuin niitä hyllystä löytyy!

Tällä hetkellä muista kaupoista ei löydy levyä toimitusongelmien vuoksi. Levykauppa Äxään siis kaikki! Toivottavasti tukku saa toimitukset kuntoon mahdollisimman pian. Mikäli kaupungistanne ei löydy Äxää ja haluatte levyn mielummin hakea kaupasta kuin tilata, käykää kyselemässä paikallisista levykaupoista sekä marketeista (Anttila, City-Market, Prisma, Sokos, Stockmann yms.) että tilaavat!

Turun levykauppa Äxään oli tullut myös jokunen levy ja ne oli niin ikään ostettu saman tien eli tilatkaa sinne myös ennakkoon! Samaten Oulu, Tampere, Jyväskylä ja Kuopio <3


WANSH -kiertueelle on myös saatu lisäystä! 15.5. rokataan Tampereen Klubilla. Ilta on ikärajaton ja janoisimmille löytyy anniskelualue!

Ja huomenna levyjulkkarikeikka Bar Bäkkärillä https://www.facebook.com/event.php?eid=203364226344339&ref=ts


- Hey Heather

http://www.heyheather.net
http://www.myspace.com/heyheatherband
http://heyheatherband.blogspot.com
Kaikki Hey Heatherin keikat Facebookissa (HEY HEATHER/events): https://www.facebook.com/group.php?gid=47609166820&ref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti